Copy

INDEXUPDATE | 09/02/2019

AEX  

4uGRAFIEK -  "Eindelijk, eindelijk, we hadden de 'hoop' om onze 554.69 te zien al half opgeborgen, maar je ziet soms moet je wat meer geduld hebben. Nu deze is afgevinkt is het maar de vraag of de AEX nog verder kan opstomen, de RSI zal dan wel moeten gaan bevestigen, want op de 4u geen OB en op de uur ND tegen deze weerstand"

De index deed er nog een schepje bovenop. Zolang de 554 niet neerwaarts breekt kijken we omhoog naar de 570, indien de 554 toch neerwaarts zou breken moeten we mee short.


 
DAX

4uGRAFIEK:  "Ook hier een move up gisteren in de golf C. Ideaal nog wat hoger, doch de hogere top staat er waardoor er al vele stoplosses van shorts zullen zijn getriggerd en dan is het steeds meer opletten."

Het ideale scenario werd gevolgd, namelijk nog wat hoger. Op 12k ligt een belangrijke weerstand met een weerstandslijn en een c=a. 
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK "Ook hier up en boven het kantelpunt, maar wel onder de loodzware 2950 zone, ook hier best nog niet te euforisch long worden dus."

De 2950 werd aangegeven als loodzwaar en deed perfect zijn werk door de index terug te sturen naar ons kantelpunt. Vandaag Amerika gesloten wegens dag van de arbeid ginds.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp