Copy

INDEXUPDATE | 03/17/2020


AEX  

4uGRAFIEK -  "Het crashaptroon van 1929 dat we als fractal aangaven wordt bijna tot de perfectie gevolgd tot nu. Dat hield in forse up vorige vrijdag en nu crash maandag en ideaal bodem op dinsdag.
Ten laatste donderdag zou dan een forse up moeten starten. Max c zou op slotbasis ideaal wel moeten houden eens hieronder zou de telling immers kunnen veranderen naar een 5 wave."


399 was belangrijk dat wisten we en op dat niveau werd idd een PD gevormd. Zolang we ons in de 2 dalende kanalen bevinden blijft de trend dalend, dat wordt dus de opdracht van de bull.


Vele vragen over wat nu lange termijn? U krijgt hieronder het plaatje voorgeschoteld wat we eind dit jaar hadden willen zien. Ongeacht het corona virus wees de telling op koersen onder de 200. Niets gaat in een streep. Dus ofwel hier ergens rond de 400 standhouden aan max c en up naar 500 of zelfs 550. En dan down. Indien we nu direct al verder doorzakken zitten we in een golf 3 en moeten we eerst de kelk tot op de bodem ledigen.


 
DAX

4uGRAFIEK - "Onze 8800 trendlijn gaf idd een forse up, recht naar bovenzijde van het kanaal. Hier mag het eigenlijk amper meer down nu, dus maar even fingers crosses voor de telling."

Koers hield in rond de steun, doch we zien ook dat zolang onder de 9000 de koers dalend is.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Amerika ligt er sterker bij. Ook hier vrijdag een up naar bovenzijde kanaal, doch die winst lijkt er ook aan te moeten, ideaal gaven we aan dat we vandaag en morgen down moesten naar een belangrijke bodem, bij voorkeur in de groene zone rond onze max C."

De groene zone werd net niet getikt, wel al een PD. Amerika blijft duidelijk sterker liggen. Ook hier moeten we eerst uit dalende kanaal voor trend kan draaien, eens up kijken we naar 3000 zone.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp