Copy

INDEXUPDATE | 05/31/2022
AEX  
 
uGRAFIEK: "Wat nu? We knalden up, het grotere target 750-760 houden we gewoon aan, doch we volgen deze telling in kleiner frame op. Dan moeten we toch nog een flink stuk hoger in de AEX. 719+ als minimumdoel. Met Amerika gesloten vandaag wegens Memorial Day moet Europa het alleen doen."

Geen grote daling voorlopig zoals voorzien, eerst wat hoger, dan wat lager, graag nu terug hoger naar ons minimumtarget. RSI ondersteunt de telling door het zetten van een positieve reversal, dwz lagere bodems terwijl de koers hogere bodems maakt.
 
 

DAX

uGRAFIEK - "Analyse ongewijzigd. 16K blijft in groter frame gewoon staan als doel. Een eerste minimumtarget komt nu in buurt."

Ook hier blijft telling intact en zou de daling beperkt en koopwaardig moeten zijn voor ons minimumtarget up.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

uGRAFIEK-  "Amerika vandaag gesloten dus, de futures zijn wel open. Het aangegeven minimumtarget van 350!!! pt zo goed als bereikt, en zou ook eigenlijk hier gewoon nog hoger mogen, graag een 5wave in structuur. RSI gaat overbought en bevestigt de opwaartse telling dus."

En idem. Graag zien we alle indices gelijklopen en dat lijkt het geval. Dan ook graag uitwerking van de groene positieve reversal en pas short indien we bij de hogere top dan de rode negatieve divergentie zien, dwz hogere toppen in de koers en lagere toppen in de prijs.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp