Copy

INDEXUPDATE | 07/28/2022
AEX  
 
dagGRAFIEK: "Dip en stijging, ok, alleen mag het nog wat hoger voor een hogere top of rond die 718. Dat het hier in deze fase opletten wordt en vingers aan de pols is duidelijk."

Die hogere top in golf 5 naar ons lijntje vinken we af, mooi zo. Make or break nu.
 

DAX

4uGRAFIEK - "13140 gaf mooie bounce, brak nadien en gaf mooi weerstand in eerste test; tevreden dus. Voorlopig is koerspatroon en RSI nog niet echt bearisch te noemen."

Patroon hield stand, koers terug aan bovenzijde, nog geen uitbraak.
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Graag zien we minimumlijntjes ook effectief behaald worden, dus ook hier graag dat laatste upje. Vanavond rentebesluit om 20u dus misschien geeft dat terug de nodige volatiliteit."

¨Prachtig hoe minimumdoelen hun werk doen, nieuws is ruis maar we hebben het nodig om een beweging in gang te zetten of af te ronden. Merk op dat de beweging wel steeds ligt in de richting van de verwachting. Terug een klapper die we afvinken.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp