Copy

INDEXUPDATE | 08/27/2021


AEX  

4uGRAFIEK: "Weerstand was te sterk. Een dip, maar zolang RSI niet oversold (onder de 30) gaat zal deze dip een positieve reversal geven en kunnen we nieuwe high verwachten. Opletten onderaan het scherm dus."

Perfect, een dip die mocht gekocht worden pal boven ons kantelpunt. Nu moeten de bulls doorzetten. Vandaag de (virtuele) meeting op Jackson Hole.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - " Andere indices vrolijk omhoog, doch die Dax..... Wederom het zwakke broertje. Het is niet dat bulls die uitbraak niet hebben geprobeerd, doch veel te zwak, dan breekt het patroon veelal andere zijde op en veelal ook hard. Op de grafiek kan het nog iets lager. Longs maar interessant na uitbraak of op steunlijn."

Lager kon het idd. Midden van het kanaal bood steun en moet ook houden, anders wordt onderzijde het doel. Pas boven de 15900 komen bulls terug steviger in het zadel.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  " Een nieuwe all time high. Shortpoging pas interessant en enkel voor de snelle jongens onder 4486.4 met als doel kantelpunt. Waarschijnlijk morgen pas meer volatiliteit na de vergadering van de FED in Jackson Hole."

Mooier krijg je het niet, lijntje dat breekt, terugtest en dan down richting ons eerste doel. Dat werd net niet bereikt voorlopig, doch hele mooie shortkans met amper stoploss, dat zijn de trades die je portefuille kunnen boosten.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp