Copy
In deze update


DieterenASMLArcelorGalapagosMithra

AANDELENUPDATE  26/02/2023 


Hieronder de link naar de engelstalige update 
 

Stock update 25/02/2023

The campaign URL for this campaign is: https://mailchi.mp/19a351657b24/stock-update-25022023


--



Dieteren

weekGRAFIEK-   Vorige analyse gaven we het extreme belang van de groene zone, aan, erboven long, eronder short. De zone hield stand, een hogere top op de borden. Doch nu zouden we een 5 wave up met negatieve divergentie kunnen zien en dus opletten voor een grotere ABC down. Waarom geen hertest van de blauwe lijn?
 
ASML

weekGRAFIEK: ASML gaven we aan dat we moesten opletten daar maximum c was bereikt. Onder de steunlijn kunnen we nog verder down.
 
 
Arcelor

dagGRAFIEK: Nog een ander aandeel dat zijn max c had bereikt is Arcelor. Ook hier opletten dus en enkel maar long na doorbreken van dat level. Onder groene lijntjes kan mee short.
 

Galapagos

weekGRAFIEK: We kunnen 5 deelgolven tellen in mogelijk een laatste 5de golf down. Bij koersen boven de 38 kunnen we dan ook terug long pogen met eerste doel 60.
 
Mithra

weekGRAFIEK: De afsluiter van de update is er eentje op aanvraag. Een aandeel met een jarenlange dalende trend. Wat kunnen we analyseren?
Positief: we zien een ABC met minimum c nu bereikt op 2.75. Golff C telt ook al 5 deelgolven.
Negatief: RSI is nog steeds oversold en we zien nog geen krachtige opvering vanaf de lijn.

We zouden dus pas long kijken eens boven de rode lijnen. Eerste doel wordt dan 16+ doch enkel pas bij bodemvorming en dus opwaartse break rode lijnen.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp