Copy

INDEXUPDATE | 07/25/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Een mooie verdere opvering tot tegen weerstand, namelijk bovenzijde en een mogelijke max c van de grotere golf C. Ideaal bestaat de C golf uit 5 golven en niet een abc, dan zouden we een 4 down en een 5 up naar max C nog mogen verwachten. RSI ging overkocht en dat zou het scenario ondersteunen, we zouden dan immers eerst bij daling nog een positieve reversal in de RSI krijgen en dan op die hogere top negatieve divergentie."

Voorlopig zoals verwacht, een golf 3 die bevestigde doordat RSI overkocht ging, dan de 4 down (mag gerust nog wat dieper, hoeft nt) en dan de 'laatste' push up in golf 5 in deze golf, dan zou een diepere down naar 680-675 mogen komen zolang de max c lijn standhoudt.
 

DAX

4uGRAFIEK - "Zoals gezegd was max c hier al bereikt en hebben we eerst koersen daarboven nodig vooraleer terug bullisch te worden. RSI lijkt ook hier een positieve reversal te gaan zetten, dus lagere bodems in de RSI met hogere bodems in de koers."

Zoals gezegd max c was hier al behaald, een moeilijker verhaal hoewel ook hier een upje nog zeker mag. Doch ook hier (bij standhouden van de lijn) een diepere down nadien dan.
 

ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "Zolang stijgende kanaal standhoudt kan het omhoog naar minimum c."

Graag zien we minimumlijntjes ook effectief behaald worden, dus ook hier graag dat laatste upje.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp