Copy

INDEXUPDATE | 08/29/2022
AEX  
 
dagGRAFIEK: " Geen speciale telling op de AEX, die 5 omhoog zou mooiste zijn, zitten in zijwaarts patroon nu."

Die 5 omhoog kwam er niet, misschien wat te optimistisch met alle andere indices die tegen weerstand zaten. We gaan onmiddellijk openen aan max c. Make or break dus.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - "RSI op de uur ging overkocht, wat we nodig hadden. Rond de 13400 weerstandslijn dus."

Mooi zo. Weerstand deed wat die moest doen. 2 mogelijke tellingen, 5 wave, dan zitten we mogelijks dicht tegen een mogelijke bodem. Tellen we als ABC dan dan moeten er nog meer dan 300 pt af. Beetje voorzichtigheid dus nog.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Choppy maar het trendkanaal hield stand, nu aan weerstand aangekomen.. Vandaag (vanmiddag) spreekt FED-voorzitter Powell dat zal waarschijnlijk de nodige volatiliteit geven."

Ook hier deed technische analyse haar werk. Negatieve divergentie tegen weerstand gaven we aan en Powell deed de rest. Ook hier zitten we heel dicht tegen een mogelijke bodem als we een ABC down zouden zetten.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp