Copy

INDEXUPDATE | 01/31/2020

AEX  

DAGGRAFIEK -  "RSI ging niet boven de 70 en met een hoogste koers van 606.66 topte de index mooi onder de 607. Het mooiste van de daling is nu weg, want of de RSI nu nog OS zal gaan of we een lagere bodem met PD gaan zetten is onduidelijk. "

Een pas op de plaats en onduidelijke telling. Wachten op de heropening van de chinese beurs maandag voor meer beweging?


 
DAX

4uurGRAFIEK - "Ook hier deed de 50pt weerstand zijn werk. Ook hier dient eventuele winst op shorts grotendeels te worden veiliggesteld."

Een lagere bodem, doch met PD. Met goede wil zouden we een 5wave down kunnen ontdekken. Dit zou dan inhouden dat een eerste dalingsgolf is afgerond, we nu een lagere top moeten zetten, waarna dan de golf C down kan plaatsvinden.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Ook hier werden de winsten grotendeels prijsgegeven doch het opwaartse kanaal werd nog niet gebroken en dat is wel nodig voor verdere daling."

Indien we hier naar de telling kijken zouden we eerder al in de opwaartse B zitten en dus eerder nu een daling moeten krijgen alvorens verder op. In tegenstrijd met de telling in de Dax dus. Beter posities klein houden dus.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp