Copy

INDEXUPDATE | 02/19/2020


AEX  

4UURGRAFIEK -  "De 630 werd terug neerwaarts gebroken na hogere top met ND. Terug bearisch dus. We blijven in het grote plaatje kijken naar een top in februari met dan een forse daling die gekocht zou moeten worden. Kantelpunt 625. We gaan er nog steeds van uit dat 644 in deze golf max up zou moeten zijn."

Kantelpunt 625 intact dus kunnen we up, doch moeten daarvoor boven 630 geraken, eens daarboven kan 635-640. Deze vrijdag expiratie. We blijven uitgaan van topvorming, zelfs na een mogelijke hogere top.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "De wig brak neerwaarts na hogere top met ND. 13715 is de eerste scheidsrechter, daaronder de 13640."

Kantelpunt hield ook hier stand en dus ook hier kunnen we terugtest van de wig en een hogere top niet uitsluiten. Zone 13800-14000 weerstand.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Ook hier een neerwaartse break uit de wig na 5 golven up met ND. We blijven kijken naar een top in golf iii om richting de 3200 te koersen."

Kantelpunt 3380 deed zijn werk met een sell off en was ook exact de top in de opwaartse beweging nu. Nog geen opwaartse uitbraak. Ook hier zelfde gedachte, een (laatste) hogere top kan, doch ook hier gaan we nog steeds van topvorming uit.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp