Copy

INDEXUPDATE | 06/01/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Geen grote daling voorlopig zoals voorzien, eerst wat hoger, dan wat lager, graag nu terug hoger naar ons minimumtarget. RSI ondersteunt de telling door het zetten van een positieve reversal, dwz lagere bodems terwijl de koers hogere bodems maakt."

719+ bereikt, mooimooi. RSI op 4u basis nog steeds overkocht zodoende zou het nog steeds buy the dips zijn. Bereiken van targets is steeds afromen van winst natuurlijk.
 
 

DAX

uGRAFIEK - "Ook hier blijft telling intact en zou de daling beperkt en koopwaardig moeten zijn voor ons minimumtarget up."

Mooiste zou nog steeds die hogere top naar ons minimumtarget up zijn.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

uGRAFIEK-  "En idem. Graag zien we alle indices gelijklopen en dat lijkt het geval. Dan ook graag uitwerking van de groene positieve reversal en pas short indien we bij de hogere top dan de rode negatieve divergentie zien, dwz hogere toppen in de koers en lagere toppen in de prijs."

Ook hier kregen we de down die we hadden verwacht, doch ook graag dan nog dat hogere topje nu ook om de telling af te maken.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp