Copy

INDEXUPDATE | 03/20/2020


AEX  

4uGRAFIEK -  "420 hield mooi stand met een high van 417. Alles blijft mooi liggen voorlopig en een mooie PD, dus vandaag up maar?"

Idd op de draaidag up, wat wil je meer, we staan bijna 1% hoger al. 435 wordt kantelpunt nu, aantrekking, maar let op ook kans op afstoting. 
 
DAX

4uGRAFIEK - " We gingen naar onze zone 300 punten lager en deze gaf aantrekking en afstoting. Een mooie PD en een koers die tegen de 2 trendkanalen duwt. Boven 8500 kunnen we fors up."

8900-9188 moet haalbaar zijn, maar dan ook hier even opletten.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Mooiste van al blijven de Amerikaanse indices. EEEIIIINDELIJK onze groene zone geraakt die we al zolang aangaven, mooi toch dat prijs het steeds haalt. Geen draai zonder onze zones te tikken. Er staat ook een mooie PD, boven de 2400 bevestiging van een draai, we kijken naar 3000 dan."

Ook hier nog steeds in dalende kanaal. Eens up kijken we naar 3000.

 

"De Dow gaven we aan dat bodem tussen 20000 en 19300 onze voorkeur. Ook hier ideaal bodemvorming boven max c."

Ook hier deed de max c wat het moest doen, ook hier wel nog steeds in dalende kanaal.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp