Copy

INDEXUPDATE | 02/24/2023
AEX  
 
4uGRAFIEK: "We kregen wel een lagere bodem maar net niet ons lijntje, dat is jammer want nu kunnen we dat niet afvinken en bestaat de mogelijkheid dat we het alsnog gaan opzoeken."

Een dagje om te vergeten gisteren, er gebeurde niet echt veel, stijging en een dipje (maar nog niet eens een terugtest) en stijging. Allemaal correctief voorlopig.
 

 


DAX

4uGRAFIEK - "De prikker down kregen we, ook jammer genoeg ook hier net niet ons level."

Dax was ook gisteren de sterkste. Maar ook gewoon nog in het patroon, nog geen uitbraak.
 

 


ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Bereiken van doelen betekent grootste deel eruit, dat weten we. Ook hier gaan we moeten zien of de opvering enkel een abc vorm heeft of dat deze impulsen gaat vertonen. Weerstandslijn zit rond 4045."

Opvering en een dip zodat we al veel dichter in de buurt van onze lijn kwamen, dat zien we liever. De dip werd in de volgende candle al gerepareerd zodat er ook hier nog niets gebeurde. Bulls moeten door de beide rode lijnen breken om het technische beeld te verbeteren.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp