Copy

Aandelenupdate 02/02/2020

 
Amazon

WEEKGRAFIEK:  "Belangrijk om de zwaargewichten in de gaten te blijven houden. Het stijgende kanaal bleef intact, doch geen nieuwe top en de koers doet eigenlijk niet veel. Onder de 1600 kan er terug een heel stuk van de koers af. 1900 kantelpunt."

De 1600 bleef mooi intact evenals het stijgende kanaal en de 1900 brak opwaarts. Gokken hoeft niet, meegaan met uitbraak boven of onder een kantelpunt wel. Wie long zit kan deze aanhouden met strakke stoploss.

ONZE MENING: Indien long, aanhouden met strakke SL, voor shorts wachten op een neerwaartse doorbraak 1900.

ASML

WEEKGRAFIEK: "Het lijntje brak niet dus gewoon vervolg opwaartse trend. We hogen het kantelpunt terug sterk op, naar 265 nu."

Deze week brak de 265 en kregen we de versnelling naar beneden, geen topjeraden nodig. Gedraaid van long naar short dus. Aangekomen al bij de eerste steunlijn, doch 240 lijkt een mooi doel.

ONZE MENING: Short 
Airfance

WEEKGRAFIEK: "Het aandeel vervolgt zijn neerwaartse trend, het neerwaarts potentieel is te groot om zomaar long te pogen. Enkel in de buurt van de 8.5 lijken longs nu interessant en anders na opwaartse uitbraak (of terugtest ervan)"

We gaven aan dat long in dit aandeel niet echt interessant was en dat bleek. De door ons genoemde potentiële steunzonde werd bereikt. Mooie PD afwachten om eventueel long in te stappen.

ONZE MENING: PD afwachten vooraleer longs.

Apple

WEEKGRAFIEK-  "Zolang de kleppers geen zwakte vertonen gaat het up. Wederom deze week iets hoger, we trekken een extra stijgend lijntje. Het kantelpunt hogen we op naar 307. Telling blijft intact, er komt een 4 down aan, doch deze zou enkel dienen als springplank voor een blow off top."

Niets gewijzigd, nog steeds boven kantelpunt, wie wou kon er zelfs een mooie long op meepikken. Elke daling zou moeten gevolgd worden door een hogere top.

ONZE MENING: Beschermen van eventuele longs, kantelpunt 307.

Bitcoin

DAGGRAFIEK: "Van ons kantelpunt ging het exact 600 punten down. De daling lijkt correctief van aard. Bij opwaartse uitbraak kan gekeken worden naar een hogere top."

Ons voorkeursscenario werd gevolgd, een opwaartse uitbraak waardoor we idd een 5 wave kunnen tellen. De golf 5 werd ook met de klassieke ND geplaatst zodat longs strak beschermd dienen te worden.

ONZE MENING: Minimumdoel bereikt, longs dan ook strak beschermen.

Deutsche Bank

MAANDGRAFIEK: " We zouden een grote dalende wig kunnen ontdekken, doch zolang de koers zich onder de dalende stippellijn bevindt zijn longs een (te)groot risico."

De koers brak uit de dalende wig gevormd door de stippellijn en kreeg dus meer lucht. De koers heeft technisch ruimte tot bovenzijde van de grotere wig. Fundamenteel zijn we geen voorstander van dit aandeel, technisch gezien is er opwaartse ruimte na uitbraak. 

ONZE MENING: Zijlijn.

Euronav

WEEKGRAFIEK: "We waren niet echt positief, doch boven de 8eur moest mee long. De negatieve visie bleek mis, doch we traden ook wat we zien en dan is het volgen met de oogkleppen op. Nu zijn we stilaan aangekomen bij dubbele weerstand en mag bij uitputting van de RSI winstgenomen worden op grootste deel van eventuele longs."

De koers leek eerst uit te breken, doch plofte nadien in elkaar, onze winstname was dan toch niet zo slecht bekeken.

ONZE MENING:  Pas in zone 8-7 kan er gekeken worden voor nieuwe longs.

ING

WEEKGRAFIEK: " Nog steeds is de 11eur te zwaar en doet de dubbele weerstandslijn haar werk. Eens erboven kunnen we naar 12.5. Sowieso is long in dit aandeel (te) gevaarlijk."

Niet veel te melden, de genoemde weerstand doet mooi haar werk, op de grafiek liggen niet direct steunen in de buurt. longs krijgen pas lucht boven 11 of rond de 7.5 

ONZE MENING: zijlijn
Randstad

WEEKGRAFIEK: "De koers vond steun in het kanaal en koerste van de onderzijde naar de bovenzijde. De zone 55-59 zou weerstand moeten geven. Gedeeltelijke winstname op eventuele longs"

De koers maakte in de aangegeven weerstandszone een ND en gaf daarmee startsein voor een daling. De aanbevolen winstname op longs was niet slecht getimed.

ONZE MENING: Even aan zijlijn of shorts beschermen.

Royal Dutch Shell

DAGGRAFIEK- "De 25.5 werd nog enkele malen getest en hield stand, voorlopig blijft opwaarts potentieel echter ook beperkt en kan pas boven 28 meer kracht worden verwacht. Daarom zijn we nog steeds geen echte bull.

We waren niet echt bullisch, doch zolang het boven het kantelpunt is, kan het up. We proberen de kantelpunten met uiterste precisie te bepalen zodat eenieder steeds weet wat de trend is. Eens onder het aangegeven kantelpunt kan het dan ook flink down, zoals u ziet.

ONZE MENING: Steunlijn rond de 22

 

Tesla

WEEKGRAFIEK: " Beide doelen werden gehit, elke slechte instap in een golf 3 zal nog mooie winsten geven, meer dan een goed getimede short. Wie zelfs pas vorige week instapte na de herhaling van onze koopaanbeveling maakte nog een mooie +10% deze week. Beide doelen zijn nu bereikt, de veilige doelen zijn dus even weg. Doch daar dit een golf 3 lijkt zou elke abc daling nog aanleiding geven tot hogere toppen."

De 'daling' naar de eerste steun was al voldoende om terug op te speren. Een golf 3 biedt het meeste potentieel en minste risico, een mooie combi. Analyse blijft zelfde, short gaan is gevaarlijk en boven kantelpunt is up, Onder kantelpunt pas is er downpotentieel.

ONZE MENING: Zolang 630 standhoudt kijken we hoger.

Unibail Rodamco

DAGGRAFIEK-  "Op het doel van 144.8 konden longs worden verzilverd. Lijntjes hebben steeds hun belang, doelen geven aantrekking en afstoting."

Na een abc up kan het down, en flink ook, want veelal krijgen we een iets lagere bodem met PD waarna het flink kan opveren. Zou dit nu ook het geval zijn? We zijn alvast aangekomen aan eerste steun.

ONZE MENING: Wie short zit mag korter op de bal gaan beschermen.

Unilever

WEEKGRAFIEK- "Een opvering vanaf de 50steun in dit zwaargewicht. Doch pas boven 53 klaart lucht wat meer op."

Weerstand werd bereikt, wie long zat roomt op 53 dus minstens een deel af.

ONZE MENING: Trend is up zolang de 50 standhoudt

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp