Copy

INDEXUPDATE | 12/29/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Een leuke beweging om dit mooie jaar stilaan af te sluiten. We hoefden geen topje te raden, enkel mee met break en wat een knaller intraday volgde er. Nu is het aanzien of we een abc up krijgen of verder down. De meest voorspelbare beweging is er nu uit? Tot einde jaar is het niet echt de periode gezien de lagere volumes en jaarafsluiting van grotere partijen om nu te gaan day-en of swingtraden. De index- en aandelenupdate zal dan ook niet of maar sporadisch verschijnen.
Ik wens jullie allemaal alvast al hele fijne Kerst- en feestdagen toe."


Weinig beweging te zien, koers zakte correctief af terug naar ns lijntje. We blijven aan zijlijn.
 

 


DAX

4uGRAFIEK - "Hele mooie down naar onze aangegeven B. Nu aanzien of we die C omhoog krijgen of niet. Ideaal wel, doch de meest zekere beweging is voorbij nu en nu beter even aanzien en voorbereidingen voor de feestdagen maken."

We kregen een opvering maar dat bleek slechts kleine bounce. B mag gerust lager komen, voorkeur blijft C up maar ook hier beter even zijlijn met deze lage volumes.

 


ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Inderdaad enkel correctieve opvering en er staat zelfs lagere bodem op de borden met een overkochte RSI."

RSI was overkocht dus zwakte en dat blijkt. Ook hier werd de opvering/bounce verkocht.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp