Copy

INDEXUPDATE | 02/13/2020


AEX  

4UURGRAFIEK -  "Elke up dient ook een 5 wave te zijn en aan deze voorwaarde werd gisteren voldaan. Longs mee beschermen aan onderzijde kanaal. Enkel bij een hogere top met ND kan short worden gepoogd, anders enkel bij breken onderzijde."

Pal op de al maanden ingetekende trendlijn topte de aex, kanaal breekt aan onderzijde, wel nog geen ND aan bovenzijde.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "En de hogere top die we al even aangaven staat er, heel dicht zijn we al bij de 13715, maar nog niet. Enkel short bij hogere top met ND of neerwaarts breken van de 13640."

Het sinds vorig jaar aangegeven doel werd eindelijk bereikt. Ook hier geen ND, doch we gaven gisteren intraday al aan dat er enorme optiebelangen rond de 13800 liggen en dat deze dus ook voor enorm zware weerstand zouden moeten zorgen.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "Hier ook nog wat bescheiden hoger, hier was doel wel al bereikt. Onder de 3360 wordt het opletten, bulls moeten blijven pushen dus. Eens top gezet gaan we de bodem van de vorige golf 4 opzoeken. De 3300 dus."

Geen vuurwerk, maar dat was ook de verwachting niet meer. Indien steunlijnen breken kan het hard gaan en kunnen we snel onder de 3200 terug.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp