Copy

INDEXUPDATE | 11/01/2019

AEX  

4uGRAFIEK - "We draaiden negatief op AEX en de index deed idd geen opwaartse move meer. Voor ons mag het verder down."
 
De laatste indexupdate van deze week terug, zelfs op deze wettelijke feestdag in België zijn we erbij.
De index plofte intraday neerwaarts en het is duidelijk dat shorts geen verlies meer mogen worden. Zolang de 575 steun niet breekt is er echter geen groot geld mee te verdienen, neem dus in buurt van steunen steeds een deel winst.


 
DAX

4uGRAFIEK - "Onze trendlijn deed haar werk tot op het punt, zowel deze aan onderzijde als deze aan bovenzijde. Ideaal hadden we die 13060 getikt. Zien naar s&p dan maar of deze de kar nog kan trekken."

De trendlijn bleef haar werk doen en de 13060 blijft trekken.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK "Het eerste plaatje geeft belang aan van de genoemde getallen in de indexupdate. Voorbeurs werd de 3027 genoemd als belangrijk. Shorters wisten dus dat daar dus zeker deels winst moest worden genomen en longers wisten dat daar de laatste mogelijkheid voor longs lag. Prachtig hoe de beurs dit getal volgde. Shortniveau trekken we op van 3027 naar 3036."

Gisteren gaven we nog eens aan hoe aangegeven getallen getrade moeten worden en gaven we een nieuw getal op. Terug was het prijs. De koers ging in 1 streep naar de 3036 en vloog van daar 10 punten up. De eerste test van getallen is veelal koopwaardig. De tweede test gaf een break ervan en de koers ging 14 punten down.Nadien rommelde rond ons getal en de beurs sloot erboven. We hebben nog geen bevestiging van een shortsignaal op dagbasis dus.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp