Copy
In deze update


EuronavApplePharmingShellINGKoffieZilver
 

AANDELENUPDATE  28/08/2022 


Vanaf vorige week hier ook de link naar de engelstalige update toevoegen als extra.
Sommige aandelen zullen dubbel staan, dan slaat u deze maar over ,-)

Stock update 26/08/2022

The campaign URL for this campaign is: https://mailchi.mp/42ea3e2810e8/stock-update-26082022
Euronav

weekGRAFIEK: "Ons lijntje gaf een afstoting van 15% dus slecht kunnen we het niet noemen, doch dat het nadien zo omhoog ging knallen hadden we ook niet voorzien. Nu geven we de voorkeur aan een opwaartse 5 wave waarvan nu de 3 aan zet is en waar na een abc down in wave4 nog een opwaartse golf 5 zou kunnen volgen tot tegen bovenzijde trendkanaal."

We gaven opwaarts potentieel aan tot aan de +-18 eur (bovenzidje kanaal). Deze werd behaald, doch al in golf 3. Aanzien nu of de daling in abc vorm verloopt en we nog 1 laatste golf omhoog kunnen krijgen of niet.

ONZE MENING: Bovenzijde kanaal gaf idd weerstand.

APPLE

DagGRAFIEK: "Het plan is dat we nu een correctieve down zien welke zou kunnen worden gekocht en leiden naar die hogere top"

Deel 1 kwam alvast uit, een correctieve down. Het  166 level gaf eerst een mooie bounce. en nu is het kijken of 1 van de 2 lijntjes steun kan geven. Onder de 155 is de top gezet en moeten we de telling aanpassen.
 

Pharming

weekGRAFIEK: " Koers ging boven max c en dus wisten we dat de koersen nog verder omhoog moesten. Immer wijzigt dan de structuur van een abc naar een 5 wave. Ideaal is dit dus deelgolf 3, dan nog een 4 down en een 5de wave omhoog tegen bovenzijde trendkanaal."

Net zoals bij euronav zien we hier een zelfde beeld, koers spuit omhoog en bovenzijde kanaal geeft weerstand, alleen ook hier de vraag of het golf 3 is of al einde verhaal. Alvast was ook hier de 1.25 mooi aangegeven als weerstand en moment van winstname op eventuele longs.

ONZE MENING: Longwinsten beschermen.
 
Shell

weekGRAFIEK- " We hadden een long en een (extra) long boven de 24. Aan de max c gaan we we flink deel afromen."

Koers ging na de dip verder omhoog en nu kijken we of we zelfs die hogere top nog zouden kunnen maken. Indien zo en met negatieve divergentie zit er misschien een shortmogelijkheid in.

ONZE MENING: Afwachten

ING

weekGRAFIEK:  "We kregen idd een neerwaartse breuk, nog geen lagere bodem."

Een maandje verder en eigenlijk niets opgeschoten, analyse blijft wel staan, voorkeur voor een lagere bodem.

ONZE MENING: shorts beschermen.
 
Koffie

weekGRAFIEK: "Koffie ging mooi hoger. Van ons mag het nog een heel stuk hoger, een beetje afromen op sterkte kan nooit kwaad. Dit was een hele mooie stijger dit jaar."

Meer dan een half jaar geleden dat we deze nog eens behandelden. Van in 2020 gave we deze aan als koopkandidaat en hadden we aangegeven dat we deze graag x3 zagen gaan. Zone 2.0 - 3.0.   Een x2 staat er wel, voor de x3 moeten we nog zien of deze komt, alvast zien we de koers niet graag meer onder 1.3 komen nu.

ONZE MENING: Uitgebroken lange termijn
 
Zilver

weekGRAFIEK: "Lijntje bereikt en gaf prachtige bounce met amper stoploss. kracht van de lijntjes wederom bewezen."

Indien we de opwaartse beweging als een 5 wave kunnen zien dan zou de huidige down enkel maar correctief mogen zijn en leiden naar een hogere golf C zolang de bodem op 1.816 kan standhouden.

ONZE MENING: Kunnen we C omhoog?
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp