Copy

INDEXUPDATE | 04/13/2021


AEX  

dagGRAFIEK: "Niet veel te zeggen, deze periode dient om traders geld te laten verliezen, eens spike down, wat zijwaarts, dan up. Gelukkig weten we dat deze periode ideaal zelfs nog een maand aanhoudt en dat we het doel opwaarts nog dienen te behalen. 675 zone houdt ideaal onderaan stand."

Het mag gerust nog verder down/zijwaarts. De dip zou echter nog koopwaardig moeten zijn voor een hogere (laatste?) top. Voor cyclusaanhangers hadden we nu een late top in de cyclus = doorgaande kracht. We zouden dan een vroeg top in de volgende cyclus kunnen krijgen = bearisch. We zullen het zien.
 
DAX

dagGRAFIEK - "Het grote plaatje blijft ongewijzigd. Zoeken naar een top in golf 3."

Hangen en wurgen rond die 15300, die zware trendlijn.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "En champagne mag knallen. Het doel bereikt van 300 punten dat we in januari aangaven. De jaarvoorspelling gaf terug enorme zwieper correct aan. Interne deeltelling geeft aan dat we na een iv down nog een v up mogen krijgen."

Exact op de weerstand een pas op de plaats. Ideaal een iv down, ideaal bodem boven de top van i en dan de v up naar de tweede helft van mei.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp