Copy

INDEXUPDATE | 03/16/2020


AEX  

4uGRAFIEK -  "De AEX zakte door en komt nu in de buurt van max c. Zoals u als vaste lezer weet is max steeds HET niveau waar een beurs moet houden, ons kantelpunt. Vele aandelen die we gisteren de revue lieten passeren bereiken ook belangrijke steunen, het lijkt er dus op dat er een bounce zit aan te komen, 470 moet dan zeker mogelijk zijn, een mooie bodem is dit nog niet."

We kregen een enorme spike up recht in onze weerstandzone, 470 werd net niet getikt, niemand die daar om maalt, wat een rit.
We gaven aan dat het enkel een bounce betrof, dus zwakte nadien. Het crashaptroon van 1929 dat we als fractal aangaven wordt bijna tot de perfectie gevolgd tot nu. Dat hield in forse up vorige vrijdag en nu crash maandag en ideaal bodem op dinsdag.
Ten laatste donderdag zou dan een forse up moeten starten. Lange termijnspelers zouden dus komende dagen (vanaf dinsdag) inkopen kunnen beginnen doen. Max c zou op slotbasis ideaal wel moeten houden en die liggen in Europa niet meer zo ver af. Eens hieronder zou de telling immers kunnen veranderen naar een 5 wave, maar voorlopig houden we de telling aan, tot ze ongeldig is. Een spike naar 375+- sluiten we dus niet uit doch wel graag 399 die op slotbasis standhoudt.


 
DAX

4uGRAFIEK - "De 9300 gaf een bounce gisteren, doch zakte nadien door naar buurt max C. Gisteren gaven we intraday aan dat rond 8800 belangrijke lijnen liggen, zelfs een 25jarige steunlijn. Hier is dan ook zelfde verwachting dat we hier ergens een flinke bounce moeten gaan kennen van een 1000punten."

Onze 8800 gaf idd een forse up, recht naar bovenzijde van het kanaal. Hier mag het eigenlijk amper meer down nu, dus maar even fingers crosses voor de telling.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "De C=A hield het niet droog en dan kijken we naar max c. Zone 2350-2200 moet echt houden of we kunnen ook hier veel lager. Een mooie bodem met PD is het nog niet, wat wel steeds het mooiste is."

Amerika ligt er sterker bij. Ook hier vrijdag een up naar bovenzijde kanaal, doch die winst lijkt er ook aan te moeten, ideaal gaven we aan dat we vandaag en morgen down moesten naar een belangrijke bodem, bij voorkeur in de groene zone rond onze max C.Ook even de Dow Jones erbij. Ook hier graag een bodem onder de 20.000 maar boven de 19.300. We zullen het zien zei de blinde, succes allemaal in deze ongetwijfeld terug volatiele week.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp