Copy

Aandelenupdate 12/01/2020

 
In deze update:

AlticeAppleBitcoinBNP ParibasINGLVMHTeslaUnilever

Altice

WEEKGRAFIEK: "Onze lijn en weerstand kanaal houden nog steeds stand, we dienen een abc down af te wachten vooraleer we mee long kunnen springen, geduld dus."

Trend was up en weerstand diende enkel om eventuele longwinsten af te romen. Het stijgende kanaal is intact, na een abc daling kan (opnieuw/extra) long worden ingestapt.

ONZE MENING:  Buy the dips

Apple

WEEKGRAFIEK-  "Het kantelpunt laten we staan op 280, de koers zelf ging mooi hoger. We herhalen de analyse dat elke daling nog zou moeten leiden naar een hogere top."

Kantelpunt hogen we op naar 295. Elke abc daling mag gekocht worden voor een hogere top.

ONZE MENING: Beschermen van eventuele longs, kantelpunt 280.

Bitcoin

4u-dagGRAFIEK: "Wie long nam had een hoger uitstapmoment. Doch geen opwaartse impulsiviteit in de koers en zodoende een daling met nadien terug een stijging die nog iets verder zou kunnen reiken doch het zou veel forser moeten gaan om een daling nadien terug te vermijden."

Het moest forser up en dat deed het, doch we zijn nu pas aangekomen aan de lijn in het zand die we deze week konden detecteren, de 8880. Pas bij een echt slot hierboven ligt er veel meer opwaarts potentieel.

ONZE MENING: Wie nog long zit roomt deel winsten af

BNP Paribas

WEEKGRAFIEK: " De koers vond steun op de dalende weerstandslijn en veerde sterk op. Er lijkt een abc herstel in de maak nu die zijn maximum zou mogen vinden op 55,62. Bij max C kijken voor shortsignalen."

De topzone stond ingetekend en gaf al weerstand, volgens de telling en het (te) fors doorzakken van de RSI kan nog een hogere top. Indien deze met ND kan (wederom) shortpoging.

ONZE MENING: Indien hogere top met ND opletten met longs en kijken voor short.

ING

DAG-weekGRAFIEK: " Nog steeds is de 11eur te zwaar en doet de dubbele weerstandslijn haar werk. Eens erboven kunnen we naar 12.5."

Sowieso is long in dit aandeel (te) gevaarlijk. De loodzware 11 doet nog steeds haar werk, eens erboven kan 12.5 nog.

ONZE MENING: Longs mochten worden verzilverd aan weerstand, mee short onder de 10.

LVMH

DAGGRAFIEK: "Onze lieveling deed het terug uitstekend. Eerst ND afwachten en bevestiging in de koers alvorens short te gaan."

Dit pareltje deed het heel goed. RSI OB en we lijken zelfs aan bovenzijde uit te breken. Elke abc dip zou dus nog mogen gekocht worden.

ONZE MENING: Zijlijn
Tesla

WEEKGRAFIEK: "De short deed zijn werk, doch bij een volgende test van onze smalle topzone werd deze wel doorbroken, wat maakte dat onze tradingrang van 100pt breedte doorbroken werd en we volgens de klap en flap methode onmiddellijk een fors stuk hoger mogen kijken, we zetten dan ook 550 en 586 als doelen op het scherm."

Deze mooie klapper bereikte net niet het doel, doch geen zorgen, normaal moet elke abc daling gevolgd worden door hogere toppen en gaan we ervan uit dat ons minimumdoel normaal gehit zal worden.

ONZE MENING: Zolang uitbraak standhoudt kijken we fors hoger.

Unilever

WEEKGRAFIEK- "Belangrijk dat we net zoals Apple, dit zwaargewicht voor de AEX kort opvolgen. Zolang we ons boven de zware 50steun bevinden blijft het echter kort op de bal spelen met shorts. Pas onder de 50 keren we onze kar en kunnen we naar 47." 

Aangekomen bij zware steun deed deze haar werk, pas eronder worden we bearisch.

ONZE MENING: Longs aanhouden zolang de 50 standhoudt

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp