Copy

INDEXUPDATE | 09/02/2021


AEX  

weekGRAFIEK: "Ons kantelpunt hield nipt stand. Een nieuwe maand van start. Het maandextreem van vorige maand (798.5) hield mooi stand. Bulls moeten blijven duwen."

Op weekbasis zien we een golf 3 aan gang. Een golf die kan extenden en waarvan einde het moeilijkste te bepalen valt in de gehele cyclus.
 

DAX

dagGRAFIEK - " Dax moest toch een stap terug. Het blijft toch het zwakkere broertje."

De Dax probeerde het wel terug, maar bleef gewoon zwak. Jammer. Als deze laatste steunlijn het niet houdt kunnen we zelfs richting de 15600 als eerste doel.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

week-4uurGRAFIEK-  " De zware weerstandslijn deed haar werk en ook kantelpunt deed exact wat deze moest doen, daarom dat we zo fan zijn van technisch analyse."

Eerst uitzoomen en dan zien we ook bij de S&P dat we bezig zijn aan de golf 3 en dat deze al ver gevorder is.
Ingezoomd zou er ideaal nog een hogere top moeten worden geplaatst. Dan zouden we ook misschien onze geliefde negatieve divergentie kunnen bekomen.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp