Copy
In deze update


BayerAirfranceAppleRandstadBitcoinASMLURA
 

AANDELENUPDATE  05/06/2022 


Euronav

weekGRAFIEK: " Bulls draafden verder en gingen boven max c en dan weten we dat de markt bullish draait. Kan zelfs nog naar 12.6 doch met al deze zware weerstanden in de buurt lijkt nu nog op de kar proberen te springen niet echt aangewezen."

Koers ging idd naar 12.6. Weerstandslijnen, mogelijk voltooide telling, negatieve divergentie op dag- en weekgrafiek, allemaal elementen die nopen tot mooie winstname op eventuele longs.

ONZE MENING: Doel vinken we af.


Unilever

weekGRAFIEK- "Lijntjes doen prachtig hun werk. Long aan onderzijde en short aan bovenzijde zolang in het dalende kanaal."

Long aan onderzijde deed zijn werk, maar zolang onder de 46 blijft langere trend down intact.

ONZE MENING: Zijwaarts dalend

Adyen

weekGRAFIEK:  " Een lagere bodem met een lelijke PD onder ons steunlijntje. We willen eerst een mooie DP zien (RSI blijft boven de 30)  vooraleer long in te stappen, de lijntjes staan er immers niet voor niets en zijn veelal vrij accuraat, dan zoeken we naar de beste kandidaten. Aanzien of lagere bodem met mooie PD komt."

Een lagere bodem kwam er idd. Heel mooi is de PD eigenlijk niet maar we kunnen wel 5 waves down tellen en zodoende boven het lijntje toch een longkans analyseren.

ONZE MENING: Bij opwaartse uitbraak liggen er longkansen.

IMCD

weekGRAFIEK: " Lijntjes geven vaak hele instapkansen met mooie risk reward."

De long reikte niet veel verder, een lagere bodem die terug een mooie opvering gaf pal vanop de aangegeven lijn. RSI ging oversold en stijgt ook nu wederom hard door, opletten voor een negatieve reversal dus. Om die negatieve reversal ongedaan te maken moet de RSI overbought gaan. Koers moet ook boven de 160 uitbreken om een einde te maken aan dalende trend. Maar er staan wel 5 waves down al.

ONZE MENING: Negatieve technische signalen, maar wel al 5 waves down.


VGP

weekGRAFIEK: Lijntjes geven in de grafiek ondersteuning aan tellingen en technische patronen en geven instapkansen met lage risk en mogelijks grote reward.
 


Warehouses De Pauw

weekGRAFIEK: "Het doel was te hoog gegrepen, we stegen maar tot de stippellijn. Een lagere bodem, met PD was het gevolg. Zolang in het patroon is het verkopen aan de bovenzijde en long aan onderzijde."

Onderzijde patroon en lijntje gaf steun, zolang daling enkel in abc is het enkel een correctie op voorgaande uptrend.

ONZE MENING: Zijwaarts in patroon.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp