Copy

INDEXUPDATE | 01/06/2020

AEX  

DAGGRAFIEK -  "Wanneer een top er staat weten we nooit op voorhand, wat we wel weten is dat als doelen niet werden behaald, de kans klein is. Wel, we riepen al weken dat 614.5 er aan kwam, nu pas staat deze er en nu maken topjesraders dus pas kans. Zoals gezegd in de zone 614-644 verwachten we een top komende weken voor een down naar onder 586, toch rond de 30punten daling dus."

We draaiden op exact de top het geweer van schouder, steeds leuk. Tijd en prijs moeten steeds samenvallen alvorens de richting op de beurs kan veranderen. Januari en doel 614.5. Eens dit was bereikt wisten we dat het verhaal van de staart was begonnen, de exacte top weet niemand maar het scheelde maar een half punt. Pas onder de 604 meer downside, en zelfs al zou er nog een marginale hogere top volgen deze maand, het doel (onder de 586) hebben we gegeven voor deze down.


 
DAX

DAGGRAFIEK - "Dax haalde als enige zijn doel nog niet, het blijft het zwakkere broertje voorlopig dus."

Dax zakte, zoals we verwachten van een zwakkere beurs, wel al door zijn neerwaarts kantelpunt.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

DAGGRAFIEK "We noemden het doel 3253 ruim op voorhand en deze staat op de borden nu, wat een helse rit. Ook hier zou de zone 3253-3278 na de aantrekking, weerstand moeten geven en hier hebben we 3000 genoemd als doel down. 250punten down dus."

Ook hier gaven we de topzone weken op voorhand aan en pal in de 25pt zone draaide de beurs. Eerste doel 3185 zone, doch eigenlijk focussen we ons in het grotere plaatje op de 3000zone, ook al zal dit niet in een streep gaan en kunnen we ook hier een marginale hogere top niet uitsluiten, doch ook hier, down dus.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp