Copy

INDEXUPDATE | 09/23/2021


AEX  

4uGRAFIEK: "De opvering vinken we af, nu aanzien of we een lagere bodem kunnen zetten."

Een verdere stijging doch nu aan zware weerstand. De telling met een laatste deelgolfje 5 down kan wel al de prullenbak in, daarvoor zijn we te ver gestegen.
 

DAX

4uGRAFIEK - "Ook hier kregen we de opvering en de rode box met tal van weerstandslijnen hield stand."

De Dax was evenzeer sterk. We schoten zelfs door de box. Doch ook hier ontstaat nu een negatieve reversal, dwz een RSI die harder stijgt dan de koers en dat is een bearisch signaal. Die reversal kan enkel ongedaan worden gemaakt door ofwel het overkocht gaan van de RSI ofwel koersen boven de vorige top, dwz boven de 15800.
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  " Ook hier opvering en al een forse terugval. Op zich is downdoel dat we voor ogen hadden bereikt dus opletten met shorts onderaan, vanavond de FED dus."

Het was opletten met de shorts onderaan. Een iets verdere opvering mag nog wel, indien zo, dan ook hier weerstand van belang.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp