Copy

INDEXUPDATE | 02/18/2020


AEX  

4UURGRAFIEK -  "2tal punten daling, meer kregen we niet. Boven de 630 kwam er ruimte vrij naar 636, 644 staat al even als max aangegeven. We zitten nu tegen weerstand en boven steun, er moet een opwaartse break komen voor de bulls."

De 630 werd terug neerwaarts gebroken na hogere top met ND. Terug bearisch dus. We blijven in het grote plaatje kijken naar een top in februari met dan een forse daling die gekocht zou moeten worden. Kantelpunt 625. We gaan er nog steeds van uit dat 644 in deze golf max up zou moeten zijn.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "Zolang boven kantelpunt is richting up, morgen hogen we dit kantelpunt fors up."

De wig brak neerwaarts na hogere top met ND. 13715 is de eerste scheidsrechter, daaronder de 13640.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Vakantie overzee doch futures tonen groene cijfers. Hier staat 3481 al even aangegeven als scheidsrechter, dat zou nog 100 punten up zijn. Of we die move nog geen maken? Geen mens die het weet, alleen kunnen we zeggen dat het boven 3380 kantelpunt up is."

Ook hier een neerwaartse break uit de wig na 5 golven up met ND. We blijven kijken naar een top in golf iii om richting de 3200 te koersen.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp