Copy

INDEXUPDATE | 07/31/2020


AEX  

dagGRAFIEK -  "567 was ook gisteren perfect de top en deze dient toch ook echt eerst doorbroken te worden vooraleer het verder up kan, down kan de 542."

En zo geschiedde, fors down. Topjeraden weken op voorhand was niet nodig. Eens de 567 doorbroken was zagen we zwakte in de markt en konden we een koersdoel bepalen dat fors lager lag en dat we fisteren al zo goed als konden afvinken. Voor ons mag 541.7 getikt worden en daar moeten de bulls de trendlijn vandaag verdedigen. Dus indien op dat niveau een mooie PD (positieve divergentie op de RSI) verschijnt dan kan daar long worden gepoogd.
 
DAX

dagGRAFIEK - " Ook hier bracht de FED geen beweging en blijft de steun het nog even houden, doch zonder impulsen zal deze down breken en lonkt de 12000. Zolang we erboven noteren is het up naar ons minimumdoel, ook tijdsmatig hadden we nog geen belangrijke top voor dit jaar staan en dat houdt ons tegen om nu al lange shorts op te bouwen, we willen minimum tijd of prijs daarvoor bereikt zien."

Ook hier ontbraken de impulsen up en brak het down. De 12112 lijkt een belangrijk punt te zijn en daaronder de 12000. Ook al was minimum C niet bereikt, er stonden wel 5 golven in de C met de gewenste negatieve divergentie en de prijs kwam heel dicht bij die minimum C. Aldus kan het zijn dat we dat doel net niet gaan bereiken. We laten het nog even staan en we bekijken of de koers inderdaad steun kan vinden rond de 12112 of de 12000zone.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "Het kanaal hield het, maar ook hier geen overtuiging voorlopig. Indien deze er niet komt zal het ook hier down breken, onder de 3224 kan mee short. Erboven is long."

Amerika ligt sterker en de 3224 deed wat het moest doen, fungeren als kantelpunt. We houden dit niveau nog even aan, volgende week kan dit punt worden opgehoogd.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp