Copy

INDEXUPDATE | 11/02/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Veelal zien we de koersen aan de lijntjes, aantrekking en afstoting. Dus graag naar de 680 en daar ND op de RSI. De RSI gaat voorlopig op uurbasis nog overkocht."

Mooi zo, een hoogste koers van 680.02 en  ND op de RSI de index plofte neerwaarts. Met eigenlijk geen stoploss kon trade worden gedaan, op die lijnen blijven we inzetten, dat blijft onze sterkte en handelsmerk. Natuurlijk is het aan de markt om er een vervolg aan te geven. De groene lijn moet dus eerst breken voor een verder vervolg.
 

DAX

4uGRAFIEK - " Koers dipte mooi naar de aangegeven zone en mag naar de lijntjes aan max c. Mooie trade voor wie hem nam."

Prachtig. Ook hier viel mooi geld te verdienen intraday gisteren. De kleinste beweging geeft al een hele mooie risk reward. In het grotere plaatje moeten ook hier de groene lijnen er eerst aan geloven vooraleer meer down mogelijk.

Om aan te geven hoe mooi deze wederom was. 10-15pt meer is er steeds niet nodig, anders is de lijn niet mooi genoeg. Maar kijk, wat was de risk reward terug?
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Ook hier perfecte terugtest van ons groene lijntje en kijken of we nog een lijntje bovenaan kunnen tikken."

Vele kleurtjes. Blauw staat voor de negatieve divergentie met de hogere top. Inderdaad onze verwachting van hogere toppen kwam uit, ook al is het maar met een half puntje en werd enkel dezelfde lijn getest en geen hogere. Rode lijn blijft weerstand dus en de groene lijnen deze die de bulls moeten breken. +-3840 voor bevestiging van een top dus.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp