Copy

Aandelenupdate 21/02/2021

 

Lotus Bakeries

weekGRAFIEK: "Dubbele weerstand werd behaald en een winstname was niet slecht. Eens doelen zijn behaald kijken we even de kat uit de boom. Geen positie is ook een positie."

Koers bleef 2tal maand onder/tegen kantelpunt hangen. Daarna kon dit ijzersterke aandeel wederom opwaarts uitbreken. Kantelpunt hogen we sterk op naar 4010.

ONZE MENING: Eventuele longs beschermen.


URA

weekGRAFIEK- "Idd een verdere forse opvering en het zou nog hoger mogen. Dit hoeft niet in 1 rit natuurlijk. Up richting de 20."

Eerst een dip (wat zeker mocht) en nadien een rally naar exact ons doel. Meer mogen we niet vragen. Doel bereikt en zoals steeds weten we dat grootste deel verzilverd moet worden.

ONZE MENING: Mooie winst binnen.


Twitter

dagGRAFIEK: " Het werd maar +8%. Nu terug onder kantelpunt."

De richting bepalen hoeft niet, je kantelpunten bepalen wel. Daar moet je actie ondernemen. We blijven het herhalen, de beste risk reward daar, het belang van hitratio wordt erg overschat in trading en is meer emotioneel gebonden.
Het aandeel Twitter dus. We zaten onder kantelpunt, short kijken dus. Wat is het beste moment voor inname van een positie zeggen we steeds? Juist. De terugtest. Hoever het dan gaat, dat weten we ook niet, eerste doel is normaal een lagere bodem of hogere top, maar dat beslist de beurs, de taak van de trader is gewoon zolang mogelijk te blijven zitten eens in een goede trade.
We kregen een terugtest, short, deze zetten niet door. Nadien brak het opwaarts uit en ook daar kregen we tot op het punt een terugtest, een echte klapper. Op dat punt ben je max 3 dollar risk kwijt, we stegen er 30. Dit houdt in dat je dan 10 slechte trades zou mogen maken en nog break even staan. Klappers dus. Maar je moet de kantelpunten goed bepalen en er ook actie zonder emotie ondernemen.
Wat nu? 76.5 hebben we als weerstand liggen, dicht tegen die weerstand mag overgrote deel van eventuele longs eruit dus.

ONZE MENING: Mogelijke klapper long.
 
Tesla

dagGRAFIEK: "Net zoals bij bitcoin hadden we de kracht enorm onderschat. Maarrrr kantelpunt behoedt ons steeds voor een verkeerde visie. Wat gebeurde er, inderdaad een kleine afkoeling, tot exact op het kantelpunt en daar spoot de koers omhoog. Je weet nooit of de koers idd gaat opsperen vanaf kantelpunt, wat je wel weet is dat op exact dat punt er iets 'groters' staat te gebeuren en dus de beste kansen liggen risk reward gezien. Elke dip zou nog koopwaardig moeten zijn."

Het voorkeurscenario wordt voorlopig mooi gevolgd. Een top in golf iii, een iv down nu met nadien ideaal een v up. De daling van de RSI die forser is dan de daling in de koers, dat geeft een positieve reversal en ondersteunt de telling.

ONZE MENING: Kantelpunt laten we voorlopig staan.
 
SINA

weekGRAFIEK- "De koers brak idd opwaarts uit en stabiliseert nu al gehele tijd, RSI zakt terwijl door en is een bullisch teken dat de koers zou moeten ondersteunen."

Zoals verwacht ging de koers hoger en zoals veelal ook hier een mooie terugtest. Nu maar aanzien of de koers inderdaad verder kan stijgen of niet.

ONZE MENING: Longs actief.

Royal Dutch Shell  

dagGRAFIEK- " De bulls moesten idd even naar adem happen. Doch zoals gezegd dienden we door de RSI die OB ging nog naar nieuwe highs kijken. Dubbel afvinken nu dus. Er staan nu 5 waves up, de laatste rit up dus. Het lijkt er op dat de zware 18eur weerstand te zwaar zal zijn om nu al te doorbreken. Kan nog naar 18 maar lijkt op de laatste adem van de bull."

Het betrof idd de laatste adem, al was het maar voor even. Een daling naar de dubbele steun op 15.Even aanzien nu. Olie staat op recordhoogtes, maar ook aan de loodzware weerstand rond de 61.

ONZE MENING:  Zijlijn.Ontex

dagGRAFIEK: " Indien we een opvering in de koers zouden krijgen gevolgd door een lagere bodem met een positieve divergentie in de RSI (hogere bodem) en ideaal in de aangegeven steunzone, dan hebben we wel interesse in een aankoop. Deel 1 van de analyse, een stijging kwam al uit, graag vroeg of laat een daling met een lagere bodem met PD." Ook deel 2 van de analyse, namelijk een sterke daling kwam ook uit, ideaal zien we dan wel nog lagere koersen, een lagere bodem met een hogere RSI om eerste longs op te pikken."

We vertelden dat het nog te vroeg was om in te stappen en we kregen gelijk. Ideaal krijgen we nog die lagere bodem met PD en aldaar pas eerste mooie longkans.

ONZE MENING: Mooie bodem afwachten voor longentry

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp