Copy

INDEXUPDATE | 11/02/2021


AEX  

dagGRAFIEK: "We gaven een zeer krachtige opvering aan zolang RSI niet oversold ging en dat was exact wat er gebeurde. RSI ging bodemde net boven de oversoldlijn en de koers speerde up.
In het grotere plaatje zitten we in de afronding van de grote golf III, waarna een IV down en een wekenlange V up zou moeten volgen."


Ideaal zitten we in topvormingsfase van golf III. We kijken natuurlijk ook naar Amerika om van ginds triggers voor een eventuele shortpositie te krijgen.
 
 

DAX

dagGRAFIEK - "De C kwam dieper dan verwacht, doch onze zware zwarte steunlijn ving de koers netjes op en ook hier speerde de koers omhoog zoals verwacht. Ook hier zitten we in afronding van golf III waarvan het einde moeilijk te bepalen valt."

Analyse ongewijzigd, zolang boven de 15550 zone kijken we up.


Nasdaq

Bij de Nasdaq vinken we het doel af dat we stelden. Ideaal ook hier ergens inhouden van de index voor een tijdelijke top.
 

ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  " In het grotere plaatje lijkt de weg nog omhoog en zouden dips correctief moeten zijn."

Telling ongewijzigd. Voorlopig nog geen grote daling voorzien. De echte top zou nog maanden van ons weg moeten liggen.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp