Copy

AANDELENUPDATE  04/07/2021

 In deze update


AppleBesiBpostProsusRandstadSolvayUnilever

Apple

weekGRAFIEK: " Dit belangrijke aandeel geeft mee de richting van de algehele markt aan. Interessant om af en toe toch eens naar te kijken dus. De koers steeg eerst nog wat door, viel dan mooi terug naar ons kantelpunt en onderste steunlijn en vond er steun. De koers probeert te bodemen en op te veren. Kantelpunt plaatsen we op 122."

Zolang boven 122 kon/kan het up. Het lijkt er zelfs op dat er een hogere top in het vat zit zolang de steun het houdt.

ONZE MENING: Eventuele longs beschermen.
 

BESI

weekGRAFIEK:  "Longs werden net op tijd flink afgeroomd en beschermd door de 74 stoploss. Kijkt u eens hoe exact die 74 zijn werk deed en hoe er met enorme korte stop positie short kon ingenomen worden. Zoals u immers al weet, doorbraak en terugtest en daar met superkorte stoploss positie innemen. De koers plofte nadien met een klap down. Onderzijde kanaal bereikt nu dus wie short zit neemt grootste deel winst, doch zo een enorme gap heeft heel veel tijd nodig om te verwerken."

Winstname shorts was mooi getimed. Nu gap gedicht, terugtest uitbraak en terug aan kantelpunt, allemaal elementen die het de bulls kunnen moeilijk maken nu.

ONZE MENING: Opletten voor hervatten daling. 


Bpost

weekGRAFIEK- " Eerlijk is eerlijk deze hadden we niet zien aankomen. De 7.7 steun was perfect, de aanbevolen winstname op 9 veel te vroeg, maar dat is een achteraf verhaal. Alvast aangekomen bij onze zware weerstandslijn longs afromen dus."

De koers brak door, nu terugtest uitbraak, het make or break punt dus. 

ONZE MENING: bij steun


Prosus

dagGRAFIEK-  "Dit aandeel maakte een abc down en zolang de 82.1 standhoudt kunnen we terug up kijken. De koers lijkt zich op te maken voor een opwaartse break van het dalende trendkanaal."

De koers brak idd opwaarts uit doch reikte niet ver. Een nipt lagere bodem aan ons kantelpunt en een positieve divergentie, bovendien lijkt de beweging ook een soort van dalende wig te vormen. Allemaal elementen die de koers kunnen ondersteunen, wij verwachten dan ook een opwaartse uitbraak.

ONZE MENING: Voorkeur aan de bulls.


Randstad

weekGRAFIEK: "Onze steunzone 624.2 en de 63 hield de bulls in de race. Zolang deze houdt kan het up. Eens eronder kunnen we mee short."

Exact de steun tikken en up, zo zien we het graag. Steun moet houden nu.

ONZE MENING: Koers nog steeds in upkanaal.

Solvay

weekGRAFIEK - "Ook hier valt niet bijster veel te vertellen. Zolang de 89 standhoudt blijven de bulls aan zet. Langere termijn dient eerst de 115zone overwonnen te worden."

115 werd exact behaald en vormde ook weerstand zoals verwacht. Koers viel terug naar de eerste steun en deze wordt nu ook ons nieuwe kantelpunt.

ONZE MENING: Boven kantelpunt is long.
 


Unilever

weekGRAFIEK- "Een zwaargewicht. Onder de 50 kon het down en dat deed het ook, een flinke knauw er af. Nadien een opvering doch nog steeds draaien rond die 50. Het aandeel zal eerst boven de 52 moeten uitbreken vooraleer er meer spannende dingen staan te gebeuren."

Maanden later nog steeds draaien rond die 50. De bulls dienen dus nog steeds te wachten op uitbraak.

ONZE MENING: Wachten op uitbraak.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tradeaplan UK · Heidestraat 71 · dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp