Copy

INDEXUPDATE | 02/07/2020


AEX  

4UURGRAFIEK -  "We keken hoger, kon een klein hoger topje zijn en draai neerwaarts ook. Maar boven de 607 was er geen discussie en zaten we in een golf 3, impulsief up dus en moesten we kijken naar hogere toppen. Het mag nog (een beetje) hoger."

En een beetje hoger ging het. Zelfs al een hogere top. RSI gaat nog steeds OB en we hebben nog geen zekerheid of dit de 5 of nog steeds de 3 is, nog opletten met shorts dus. Enkel als we een hogere top met ND zetten kan er aan topjeraden worden gedaan.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "Zelfde verhaal, het kon draaien aan 13292. Maar eens erboven werd het een 5wave en konden we een heel stuk hoger."

De telling wordt mooi gevolgd, het zou nog hoger mogen/moeten. Ook hier pas bij een hogere top met ND en liefst na bereiken koersdoel, 13700+ (mag zelfs 13900) kan er short worden gepoogd.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "De weerstand lag hier sowieso nog een stuk hoger, we konden dus een plus verwachten, 3324 deed idd zijn werk als kantelpunt. De koers draaide er even rond en eens erboven en RSI OB geen twijfel, een 5wave en geen abc. Ons 'oude doel' van 3363 komt terug op de schermen. Ook hier is ons voorkeurscenario dat we na de 5 up onder 3200 gaan piepen."

Ook hier wordt de telling mooi gevolgd en zou het bij voorkeur nog een stuk hoger moeten alvorens we een diepere correctie kunnen verwachten.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp