Copy

INDEXUPDATE | 02/04/2020

AEX  

4UURGRAFIEK -  "Een hogere of lagere top kon niet worden uitgesloten, in het grotere plaatje stond het doel down echter al even aangegeven. In de korte telling zien we dat een lagere bodem nog zou kunnen met PD. Indien zo verzilver dan eventuele shorts want minimumdoel bereikt dan en we verwachten na deze daling voorlopig sowieso nog hogere toppen. De zone 570 zou aan onderzijde niet mogen breken."

Zolang we ons onder de 600 bevinden blijft dalende kanaal intact. Onze doelzone deed haar werk als steun alvast. Nu is het kijken wat de RSI in de stijging zal doen. Voorlopig ziet het herstel er nog niet impulsief uit.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "De 5 wave werd snel ongedaan gemaakt, reden dat we ook steeds trendkanalen trekken, ter bevestiging van de telling. In een mogelijke telling zouden we nu C=A behaald hebben. RSI ook wel nog OS. 12700-12500 nog steeds mogelijk al was het na een grotere opvering."

C=A deed haar werk als steun, nu aangekomen bij weerstandszone. Hier is RSI wel al bezig met het plaatsen van een NR.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Deze telling kwam dan weer heel mooi uit. Graag hadden we hier s&p net onder de 3200 gezien. 3270 zone is nu weerstand."

Het eerste plaatje laat zien dat het kostgeld van het abo al op de eerste tradingdag kon worden terugverdiend. Genoemde getallen bieden immers veelal de kans om met korte stoploss een mooie rit te maken, ook gisteren. 3270 werd genoemd voorbeurs als de weerstand en idd net daar plofte de beurs intraday ineen.

Wat nu? Het kan nog ietsje hoger, maar ook dan zijn we aangekomen bij bovenkant van het dalende trendkanaal en dienen we 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp