Copy

INDEXUPDATE | 11/28/2019

AEX  

4uGRAFIEK - "De analyse dat het down moest maar met positieve ondertoon kwam uit. Het te steile lijntje brak door de NR en de steun op 595 deed prachtig haar werk. Zolang we boven het kantelpunt zitten gaan we naar 604."

De weerstand bleek vooralsnog te zwaar, aan de analyse verandert er niets. 


 
DAX

4uGRAFIEK - "Dax bleef mooi in de opgegeven range 13175-13275, ook hier is het wachten op een opwaarts vervolg zolang de onderzijde kan standhouden."

De Dax probeerde idd opwaarts uit te breken doch besloot ook hier om toch maar onder de weerstand terug te komen post vatten.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK "De top werd teruggetest en een nipt higher high, doch nog steeds geen uitbraak van de bulls, RSI blijft wel OB gaan, opletten met shorts dus."

Een nipt hogere top terug, doch nog steeds een slot onder de trendlijn. Geen wijzigingen, de index kan hoger zolang steunen het houden. Amerikaanse markten gesloten vandaag wegens Thanksgiving en vervroegde sluiting morgen (om 19u)

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp