Copy

INDEXUPDATE | 02/21/2020


AEX  

4UURGRAFIEK -  "Die dekselse 630 toch, exact de top terug. Eens we terug onder 625 komen gaan we mee short, indien we toch eerst boven 630 geraken kan je mee long, doch het lijkt ons dan de laatste up te zijn voor een correctie dus strak opvolgen dan."

Een break van de 625 maar voorlopig nog geen echte overtuiging, vandaag expiratie dus hopelijk/waarschijnlijk meer overtuiging in richting.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "Zoals we deze week analyseerden, gaf de Wyckoff analyse nog een hogere top aan voor een stevige daling, wel deze staat er nu. Hou rekening met nog een hogere top in de handelsuren, daar deze 'slechts' overnight werd gezet, maar toch, hij staat er, het patroon voldoet dus nu wel aan de minimumvereisten."

Het patroon voldeed aan de minimumvereisten. Ook hier eigenlijk nog niets gebeurt daar de 13640 nog steeds intact is.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Ook hier een marginaal hoger topje met ND, topvorming houdt aan dus. Zelfde analyse als bij de voorgaande 2 indices. Opletten nu voor een daling richting de 3200."

Onder de 3880 is short, doch ook hier stellen we vast dat we nog steeds boven zware steunen in een upkanaal zitten, er moet dus meer kracht worden getoond door de bears.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp