Copy

INDEXUPDATE | 04/26/2022AEX  
 
dagGRAFIEK: "Een rode candle vrijdag en voor ons mag het nog 10punten lager als minimum. In het grote plaatje blijven we wel de voorkeur geven aan buy the dip voor de grotere rode C up."

We gaven 10 punten aan, het werden er 8, mooi zo. Nog mooier als doelen echt kunnen afgevinkt worden, zeker omdat we eigenlijk graag long willen voor die hopelijk grote mooie C up.
 

DAX

dagGRAFIEK - "Ook dax mag nog verder down naar het lijntje, maar ook hier zou het bij voorkeur kaderen in een laatste correctieve golf down vooraleer die grotere C up."

Ook Dax maakte nog een prikker down, maar steunlijn hield stand, dus ook hier even aanzien.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "S&p zit op steun en zou direct moeten opveren of er kan ng een heel stuk verder van af."

Amerika zat op steun en dat weerhield en weerhoudt ons nog steeds van een 'crash', hier moet eerst meer gebeuren. Deze week nog belangrijke resultaten, microsoft, apple,.... voldoende volatiliteit nog te verwachten dus.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp