Copy

INDEXUPDATE | 02/23/2023
AEX  
 
4uGRAFIEK: "De break van de lijn gaf wederom het shortsignaal. Topje raden is niet nodig, meegaan met break lijn wel. 2 pt stoploss was wederom voldoende. Nu kijken of we de 750.3 kunnen tikken."

We kregen wel een lagere bodem maar net niet ons lijntje, dat is jammer want nu kunnen we dat niet afvinken en bestaat de mogelijkheid dat we het alsnog gaan opzoeken.
 

 


DAX

4uGRAFIEK - "15488 bleef mooi weerstand en flink lager gingen we. Van ons mag er zelfs nog een prikker down komen naar 15213."

De prikker down kregen we, ook jammer genoeg ook hier net niet ons level.
 

 


ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Ook hier gaven we down aan en werden onze wensen vervuld. He kan en mag zelfs nog naar 3954.5. De shortlijn 4121 gaf alvast een klapper. Vanavond 20pm de FOMC dus dat kan nadien vanavond /morgen verhoogde volatiliteit geven."

Bereiken van doelen betekent grootste deel eruit, dat weten we. Ook hier gaan we moeten zien of de opvering enkel een abc vorm heeft of dat deze impulsen gaat vertonen. Weerstandslijn zit rond 4045.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp