Copy

INDEXUPDATE | 03/19/2020


AEX  

4uGRAFIEK -  "De 428 hield stand, dus down was het. We verlagen dit kantelpunt nu naar 420. Qua tijd gaven we dinsdag en donderdag aan. Morgen donderdag is een zeer belangrijke dag vanuit fibonacci en houden we nog steeds aan als mogelijke draaidag. Prijstechnisch zit alles nog goed, niet te diep onder max c en een diepere bodem zou mooie PD kunnen geven."

420 hield mooi stand met een high van 417. Alles blijft mooi liggen voorlopig en een mooie PD, dus vandaag up maar?
 
DAX

4uGRAFIEK - " De zone die voor ons zou moeten houden is 8150-7460. Eens bodem gezet kunnen we ook hier fors up, 11500 lijkt haalbaar, nadien zou dan ook hier een grotere dalingsgolf moeten beginnen."

We gingen naar onze zone 300 punten lager en deze gaf aantrekking en afstoting. Een mooie PD en een koers die tegen de 2 trendkanalen duwt. Boven 8500 kunnen we fors up.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Verhaal blijft hetzelfde, we zoeken naar een bodem in de groene zone met PD. Het mooiste voor technische analyse zou zijn dat de voorgaande bodem doorbroken wordt op 2323 want dan moet het echt wel verder crashen toch? ;-)"

Mooiste van al blijven de Amerikaanse indices. EEEIIIINDELIJK onze groene zone geraakt die we al zolang aangaven, mooi toch dat prijs het steeds haalt. Geen draai zonder onze zones te tikken. Er staat ook een mooie PD, boven de 2400 bevestiging van een draai, we kijken naar 3000 dan.
Het 2de plaatje laat zien dat de 2323 die we gehit wouden zien idd werd behaald.

De Dow gaven we aan dat bodem tussen 20000 en 19300 onze voorkeur. Ook hier ideaal bodemvorming boven max c.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp