Copy

INDEXUPDATE | 05/30/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Wat een getreuzel zeg. De analyse blijft staan, maar die uitbraak laat lang op zich wachten. Doch zoals steeds, zolang een telling niet ongeldig wordt, houden we ze aan."

Morgend, terug na 2daagjes afwezig te zijn. Jaren geleden dat ik dit me permitteerde en prachtig om te zien dat ondertussen er eigenlijk ook niets te melden was behalve enorme winsten omdat de telling mooi uitkwam. Je hoeft niet elke trade goed te hebben maar beter af en toe gewoon een enorme klapper zoals nu, dit zijn de trades die je portfolio boosten.
Wat nu? We knalden up, het grotere target 750-760 houden we gewoon aan, doch we volgen deze telling in kleiner frame op. Dan moeten we toch nog een flink stuk hoger in de AEX. 719+ als minimumdoel. Met Amerika gesloten vandaag wegens Memorial Day moet Europa het alleen doen.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - "Ook hier houden we de 16k als doel aan, maar mogen de 2 horizontale lijntjes nu wel uitgenomen worden. Deze krapte blijft niet duren een enorme knaller komt er aan."

Analyse ongewijzigd. 16K blijft in groter frame gewoon staan als doel. Een eerste minimumtarget komt nu in buurt.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Ook hier, gelukkig, blijft het positieve beeld intact en houden we boven 3980 de 4200 zone als eerste doel aan."

Amerika vandaag gesloten dus, de futures zijn wel open. Het aangegeven minimumtarget van 350!!! pt zo goed als bereikt, en zou ook eigenlijk hier gewoon nog hoger mogen, graag een 5wave in structuur. RSI gaat overbought en bevestigt de opwaartse telling dus.


 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp