Copy

INDEXUPDATE | 02/05/2020

AEX  

4UURGRAFIEK -  "Zolang we ons onder de 600 bevinden blijft dalende kanaal intact. Onze doelzone deed haar werk als steun alvast. Nu is het kijken wat de RSI in de stijging zal doen. Voorlopig ziet het herstel er nog niet impulsief uit."

Boven de 600 kon het nog verder up, doch de 604.6-607  is nu scheidsrechter voor het vervolg. Zitten we hier aan een max c of dienen we toch een golf 3 in een 5 wave te tellen? Price action zou eerder voorkeur geven aan een nog iets hoger topje en dan wordt het opletten denken we.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "C=A deed haar werk als steun, nu aangekomen bij weerstandszone. Hier is RSI wel al bezig met het plaatsen van een NR."

Eens boven weerstand kon het ook hier verder up tot aan max c. Ook hier dient nu de beslissing te gaan vallen of we terug neerwaarts draaien of niet.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Wat nu? Het kan nog ietsje hoger, maar ook dan zijn we aangekomen bij bovenkant van het dalende trendkanaal en dienen we te kijken of er voldoende kracht is om hoger te gaan."

Excuses dat gisteren de laatste woorden waren weggevallen uit de update. De weerstand werd gebroken en hier ligt max c nog wat hoger. Zolang niet boven max c en indien RSI niet OB gaat, dan kunnen we onder de 3200 gaan piepen.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp