Copy

INDEXUPDATE | 11/04/2019

AEX  

WEEKGRAFIEK - "De index plofte intraday neerwaarts en het is duidelijk dat shorts geen verlies meer mogen worden. Zolang de 575 steun niet breekt is er echter geen groot geld mee te verdienen, neem dus in buurt van steunen steeds een deel winst."

We zoomen in het begin van de maand terug uit en in het grote plaatje is de voorkeur up en dit zou zelfs nog lang en hard kunnen zijn.


 
DAX

WEEKGRAFIEK - "De trendlijn bleef haar werk doen en de 13060 blijft trekken."

In het grote plaatje van de dax bestaat ook de mogelijkheid dat we nog verder up moeten. De 13060 als minimumdoel komt er stilaan aan, daar gaan we toch even moeten opletten inzake andere telling die daar een C=A aangeeft.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

WEEKGRAFIEK " Shortniveau trekken we op van 3027 naar 3036. We hebben nog geen bevestiging van een shortsignaal op dagbasis dus."

We hebben nog geen shortsignaal gekregen, we komen wel aan bij een heeeeel belangrijk punt nu, de 3050-3076 zone die een belangrijke top kan inluiden. Eens hierboven kan het echter nog maanden hard up ook. Enorm belangrijk dus hier, honderden punten omlaag of toch verder up, alvast een kantelpunt.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp