Copy

INDEXUPDATE | 01/09/2020

AEX  

DAGGRAFIEK -  "De 604 houdt nog steeds stand, we moeten dus nog steeds rekening houden met een hogere top (bij voorkeur onder 644). Het einde van een golf 3 is dan ook het moeilijkste te bepalen in de gehele elliott wave techniek. De golf iv down naar -586 dienen we te gebruiken om de laatste golf v mee up te traden."

Ongewijzigde analyse, koers zit boven de 604 dus opwaartse druk. Topvorming is een proces dat even kan duren, tijdsmatig zouden we deze maand, ten laatste begin februari moeten de iii' up afronden.


 
DAX

DAGGRAFIEK - "Het doel 13715 staat nog open, doch de 13175 moet dan wel terug snel overwonnen worden door de bulls."

De 13175 werd overwonnen en dan moeten we het geweer van schouder veranderen, nog even up dus, kantelpunten dien je te respecteren. De grotere visie wijzigt niet natuurlijk, afronding van golf iii" deze maand en dan 1000 punten down voor de iv'.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

DAGGRAFIEK "De zone 3253-3278 zou na de aantrekking, weerstand moeten geven en hier hebben we 3000 genoemd als doel down. 250punten down dus, ook al zal dit niet in een streep gaan en kunnen we ook hier een marginale hogere top niet uitsluiten, doch ook hier, down dus. Eerste doel 3185 zone"

Doelen geven veelal aantrekking en afstoting, ook nu. Pal op 3185 draaide de koers en veerde sterk op, past gewoon in het plaatje.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp