Copy

INDEXUPDATE | 09/05/2019

AEX  

4u-WEEKGRAFIEK -  "Geen veranderingen, de 570 trekt zolang de 554 niet neerwaarts breekt. Erboven is buy the dips, eronder is mee short."

Dit is terug een mooi klappertje, de 570 staat op de borden. Belangrijke weerstand, voor RSI en telling kan en mag het nog wat hoger, doch is een plaats nu waar obv moneymanagement toch deel winst van tafel moet worden genomen.


 
DAX

4uGRAFIEK:  "De 12000 duwt de koers steeds weg, we hebben het niveau echter nog net niet getikt en daarom is het ook hier buy the dips tot dat wel gebeurt."

De 12k deed zijn werk in afstoting, enkele malen moest de koers een flinke pas terug, eens erboven lonkt de 12360, rond 12250 volgende weerstandsniveau. de 12080 zone dient te houden nu als steun.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK "Ook hier geen veranderingen, een stijgende vlag die ons moet doen opletten voor de langere termijn, doch de zwarte dikkere lijn, ons kantelpunt, bepaalt de korte termijn. Erboven is long."

Ook de s&p is aangekomen bij weerstand, bovenzijde van het kanaal, dus ook hier een plaats om een deel van longs te lozen.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp