Copy

INDEXUPDATE | 06/07/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "  Een goedemorgen op deze Pinkstermaandag. Uit de koersbeweging valt niet veel uit op te maken. Gaan we toch nog dat net iets hogere topje zetten of maken we een abc down? Afwachten dus."

Een upje maar geen hoge top, zoals gezegd moeilijke price action, maar het doel was hier dan ook al behaald, bevestiging van de kracht van de elliottlijntjes dus.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - "Ook hier even moeilijk nu daar de hogere top er staat doch het eigenlijke doel net niet. Ook hier even aanzien dus."

Prachtig. Het minimumdoel nu wel aangetikt en ook direct afwijzing ervan. Nu kijken hoever we geraken met short. Amper stoploss nodig wederom.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Zelfde situatie, Nog net niet de hogere top die ideaal zou zijn, ook hier even aanzien of we die nog mogen afvinken."

Een opvering doch nog niet die top en we moeten opletten dat we niet onder 4080 gaan koersen want dan kan er een stukje extra van af.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp