Copy

INDEXUPDATE | 07/26/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Voorlopig zoals verwacht, een golf 3 die bevestigde doordat RSI overkocht ging, dan de 4 down (mag gerust nog wat dieper, hoeft nt) en dan de 'laatste' push up in golf 5 in deze golf, dan zou een diepere down naar 680-675 mogen komen zolang de max c lijn standhoudt."

Dip en stijging, ok, alleen mag het nog wat hoger voor een hogere top of rond die 718. Dat het hier in deze fase opletten wordt en vingers aan de pols is duidelijk.
 

DAX

4uGRAFIEK - "Zoals gezegd max c was hier al behaald, een moeilijker verhaal hoewel ook hier een upje nog zeker mag. Doch ook hier (bij standhouden van de lijn) een diepere down nadien dan."

Een driehoek lijkt in de maak. Indien zo dan hebben we 5 golven nodig in de driehoek en zou er een opwaartse uitbraak moeten volgen. De 13140 zone zou dan wel als bodem moeten houden.
 

ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "Graag zien we minimumlijntjes ook effectief behaald worden, dus ook hier graag dat laatste upje."

Scenario intact
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp