Copy

INDEXUPDATE | 02/19/2021


AEX  

uurGRAFIEK -  "Nogmaals uitzoomen naar onze voorkeurstelling. toppen in golf 3, down naar +-650 en dan 732. Dat zou het mooiste zijn."

Intraday konden we 670 als max down aangeven, die al mooie bounce gaf, een lagere bodem met extra PD suiten we niet uit, doch zolang de 670-668 standhoudt kan er forse bounce komen naar de 600+.
 
DAX

uurGRAFIEK - "Zolang geen uitbraak is er neerwaarts risico. Ook hier kijken we ideaal naar een top ergens hier in golf 3 waarna ook hier 4 down en 5 up."

Ook de Dax zakte verder, ook hier hebben we pas echt downside potentieel eens onder de 13750.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Leuk dat de beurs net op onze draaidag mooie down vertoonde. Eens bodem eruit valt zouden we heel stuk lager kunnen in golf 4."

Voorlopig een dalend correctief kanaal. Zoals aangegeven ligt de zware steun rond 3820, pas daaronder hebben we bevestiging van een belangrijke (tussentijdse) top.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp