Copy

INDEXUPDATE | 02/20/2020


AEX  

4UURGRAFIEK -  "Kantelpunt 625 intact dus kunnen we up, doch moeten daarvoor boven 630 geraken, eens daarboven kan 635-640. Deze vrijdag expiratie. We blijven uitgaan van topvorming, zelfs na een mogelijke hogere top."

Die dekselse 630 toch, exact de top terug. Eens we terug onder 625 komen gaan we mee short, indien we toch eerst boven 630 geraken kan je mee long, doch het lijkt ons dan de laatste up te zijn voor een correctie dus strak opvolgen dan.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "Kantelpunt hield ook hier stand en dus ook hier kunnen we terugtest van de wig en een hogere top niet uitsluiten. Zone 13800-14000 weerstand."

Zoals we deze week analyseerden, gaf de Wyckoff analyse nog een hogere top aan voor een stevige daling, wel deze staat er nu. Hou rekening met nog een hogere top in de handelsuren, daar deze 'slechts' overnight werd gezet, maar toch, hij staat er, het patroon voldoet dus nu wel aan de minimumvereisten.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Kantelpunt 3380 deed zijn werk met een sell off en was ook exact de top in de opwaartse beweging nu. Nog geen opwaartse uitbraak. Ook hier zelfde gedachte, een (laatste) hogere top kan, doch ook hier gaan we nog steeds van topvorming uit."

Ook hier een marginaal hoger topje met ND, topvorming houdt aan dus. Zelfde analyse als bij de voorgaande 2 indices. Opletten nu voor een daling richting de 3200.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp