Copy

INDEXUPDATE | 02/10/2020


AEX  

4UURGRAFIEK -  "En een beetje hoger ging het. Zelfs al een hogere top. RSI gaat nog steeds OB en we hebben nog geen zekerheid of dit de 5 of nog steeds de 3 is, nog opletten met shorts dus. Enkel als we een hogere top met ND zetten kan er aan topjeraden worden gedaan."

Nog steeds is niet uitgemaakt of de volledige 5wave is afgerond of dat we enkel nog maar golf 3 hebben afgerond en nu in de 4 down zitten, in dat geval volgt immers de 5 up nog.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "De telling wordt mooi gevolgd, het zou nog hoger mogen/moeten. Ook hier pas bij een hogere top met ND en liefst na bereiken koersdoel, 13700+ (mag zelfs 13900) kan er short worden gepoogd."

Ook bij de Dax kan het zijn dat we de 5 up nog moeten zetten. Dit was en blijft onze voorkeur.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Ook hier wordt de telling mooi gevolgd en zou het bij voorkeur nog een stuk hoger moeten alvorens we een diepere correctie kunnen verwachten."

Ook hier nog wat lager, maar ideaal nog steeds in de 4 down, dit zou inhouden dat downpotentieel beperkt zou moeten blijven.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp