Copy

AANDELENUPDATE  07/11/2021 


Ackermans en Van Haaren

weekGRAFIEK: " Koers aangekomen bij de genoemde weerstand, zolang op kort frame het stijgende kanaal standhoudt kan het op, doch wat afromen van eventuele mooie longwinsten kan geen kwaad. Kantelpunt hogen we op naar 135."

Kantelpunt hield mooi stand en we braken de weerstand. Terugtest ervan was het perfecte moment voor de late longbeslissers of wie een extra positie wou. We verhogen het kantelpunt fors naar 147.

ONZE MENING: Pas onder 147 is er verzwakking.

ASML

dagGRAFIEK: "De koers maakte een flinke dip doch wist uiteindelijk de week te sluiten boven de rode lijntjes, sterk dus. De grafiek lijkt wat op gatenkaas, doch zolang boven kantelpunt en onderste opgaande trendlijn kan de koers omhoog."

De koers sloot sterk gaven we al aan en daar kwam een heel sterk vervolg op. Kantelpunt hogen we op naar 708.

ONZE MENING: Geen mooie candles, maar trend voorlopig up.


AXA

dagGRAFIEK - " Aan de bovenzijde van een jarenlang dalend kanaal.""

Een uitbraak boven het kanaal, doch aan een heel belangrijk kruispunt nu. 26.85 is kantelpunt voor ofwel een hernieuwde daling naar 10.95 ofwel breken we die 26.85 en stomen we op naar 33,8. Zodoende belangrijk om de koersontwikkeling rond dit punt scherp in de gaten te houden. Voorlopig zien we enkel een soort van wig en een opgaande beweging die nog te zwak is voor een 3. Onder de 23.5 krijgen de bears bevestiging voor hun shortvisie.

ONZE MENING: Heel belangrijk kruispunt.
 
Daimler

weekGRAFIEK: " Kantelpunt gaf eerst nog mooi weerstand met een lower low, doch brak nadien opwaarts. Nieuw kantelpunt wordt voorlopig 71 en zone 85-90 wordt een harde dobber."

We zijn aangekomen in de zware weerstandszone. Uitkijken of we na aantrekking ook afstoting gaan zien. Onder kantelpunt (verhoogd naar 84) kunnen we een shortpoging.

ONZE MENING: In de weerstandszone uitkijken voor shortsetup.

Fugro

weekGRAFIEK: "Een rake analyse. Steun perfect rond de 3,3, na de emissie 6,6 dus en nadien een mooie bounce. Zolang onder de 9.5 dalende trend. Tijdig longs afromen dus."

9.5 bleef intact als zware weerstand en hield de dalende trend intact. Het aandeel maakt nu net een lelijke rode candle. Ook al lijkt de dalende beweging een soort van correctieve vlag, pas boven 8,8 krijgen we hiervan bevestiging.

ONZE MENING: Pas long bij uitbraak aan bovenzijde.

ING

weekGRAFIEK:  " Rode doelzone bereikt. RSI nog sterk, doch longs beschermen dus."

Koers nog wat hoger, doch 14.11 gaven we al aan als zeer zware horizontale weerstand, doch nu komen ook die dalende weerstandslijnen heel dicht in de buurt. Pas boven die lijnen krijgen de bulls meer lucht. Het kan zomaar zijn dat we opwaarts uitbreken, doch dan komen er wel nieuwe kansen.

ONZE MENING: Longs afromen onder weerstand.

KBC

weekGRAFIEK - "Ook hier prachtig tot op de tick een terugtest en knal omhoog. Nogmaals of de koers na hertest zich herstelt weet je nooit met zekerheid, het enige wat telt is klein verlies en mogelijke grote winst en dat bieden de kantelpunten volop."

Een ander bankaandeel dat sterker ligt dan ING en waar we long konden analyseren is KBC. We zoomen eens uit en zetten onze roze bril op en zien dat we zolang de uptrend standhoudt zelfs een telling hebben naar 107. Of we daar geraken weten we nooit, doch wie bv long ging op de retrace kon met amper stoploss erin, die maakt een mogelijke enorme klapper dan.

ONZE MENING: RSI overkocht, dips zouden dus nog koopwaardig moeten zijn.
Ontex

weekGRAFIEK: "Onder de 10.25 was korte trend dalend en dat was correct. Nu zouden we echter een soort van dalende wig kunnen ontdekken en boven de 9.5 kijken we naar koersen boven de 11.5. Opletten voor mogelijke opwaartse koersuitbraak."

We keken naar een mogelijke opwaartse uitbraak en wouden daarvoor koersen zien boven de 9.5. Dat level hield de koers exact tegen en veelal zien we dat als een patroon faalt het hard de andere zijde opgaat. Ook nu. Een neerwaartse breuk, wel op steun, doch we willen eerst die opwaartse sterkte zien dus vooraleer longs in te nemen.

ONZE MENING: Voorlopig nog geen longs dus.
Pharming

weekGRAFIEK: Hier zien we een dalend correctief kanaal. Graag zien we correctieve bewegingen in 3 delen. Hier hebben we in de C down nog maar 1 been down. Dus een opwaartse uitbraak met nadien een extra golfje down kan zeker. Indien onmiddellijk naar het doel van C dan kan aldaar gekeken worden voor een longsetup.

ONZE MENING: Zijlijn.

Royal Dutch Shell  

weekGRAFIEK- " De zijwaartse range werd verlaten en het lijkt er op dat we na de 4 down nog hogere koersen mogen verwachten."

We gaven een 4 down aan waarna normaal nieuwe highs mochten worden verwacht. De 4 down kwam alvast uit, doch dan zou nu weldra die opwaartse move moeten gaan starten om onze telling intact te houden.

ONZE MENING:  Bulls aan zet.
Tesla

weekGRAFIEK: "Dit aandeel volgde perfect de telling en maakte de ongelofelijke klapper volledig waar. Het begon langzaam en duurde tergend lang alvorens de koers explodeerde, doch de stoploss kwam nooit in het gedrang en kon elke week worden verhoogd. Normaal mogen dips nog steeds worden gekocht, doch dat de lucht nu ijler begint te worden is duidelijk. Mooi gedaan wie de trade nam!!"

Zelfs met de explosieve stijging gaven we aan dat we er bleven in geloven en dat dips koopwaardig waren, dit werd bevestigd door de extra koersopstoot. Nu echter aangekomen bij bovenzijde kanaal en nu zien we toch graag een serieuze 4 down alvorens opnieuw een longpoging te wagen. Geen short dus doch wel longs sterk afromen.

ONZE MENING: Longs strak beschermen.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp