Copy

INDEXUPDATE | 06/03/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "  Een daling, voorlopig zonder veel erg, als we hier draaien kan die hogere top in deze golf zelfs nog naar analogie met de andere indices. Indien we hier breken kan het verder down, dan staat deze golf er wel volledig en moeten we de korte telling aanpassen, de langere die blijft sowieso nog even staan."

Een mooie opvering. Nog geen hogere top en eigenlijk is de AEX de enige index waar het ook niet meer hoefde daar we als 5 waves staan hadden en minimumdoel bereikt. Een echte daling kon echter nog niet vooraleer de andere indices het patroon hadden afgemaakt.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - "Getreuzel in de koersen maar op zich niets veranderd. Zolang boven de steunlijn houden we de telling aan."

We gaven een stijging van meer dan 300pt aan als voorkeurscenario. We staan er bijna. De hogere top staat er al, het minimum (de hogere top) vinken we af, ideaal echter naar het doel. Indien RSI nog steeds er negatieve divergentie geeft, dan kan gedraaid worden van long naar short.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Minimumtarget up was bereikt dus sowieso daar deels winstnemen. Zolang de 4071 het houdt kijken we ook hier nog steeds omhoog voor die extra deelgolf up."

Prachtig. Een dip naar ons lijntje en een knal omhoog. Nasdaq en dow hebben wel al de hogere top gezet die wilden zien. S&p ideaal ook maar we worden al voorzichtiger nu. Vandaag ook eerste vrijdag van de maand dus om 14u30 de NFP (Non Farm Payroll cijfers), ruis maar we hebben dat nodig om bewegingen af te ronden/in te zetten. Trade safe !
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp